ProFin je profesionalna Outsourcing tvrtka

Posvećena pružanju usluga računovodstva, izračuna plaća, upravljanja projektima i financijskog konzaltinga. Naš tim kroz kontinuirani, predani rad i analizu, nudi najbolje rezultate našim klijentima.

Naši servisi

Automatiziramo operativne i financijske procese za optimalno gospodarenje

U Profinu, svoju stručnost implementiramo u praktičan rad i uspjeh u stvarnom svijetu, kako bismo pružili najbolju uslugu našim klijentima koristeći najbolje potencijale u Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Naši iskusni analitičari i konzultanti imaju u prosjeku više od 15 godina iskustva u različitim tvrtkama u rješavanju problema, te sada svojom stručnošću i iskustvom, mogu ponuditi najbolja rješenja za poduzeća, ali šta je jako bitno, čine i velike uštede našim klijentima.

01
Projektni Menadžment

Transformiramo vaše poslovanje i strategije.

02
Obveze prema dobavljaču

Produktivnije upravljanje novčanim tokovima.

03
Tražbine

Automatizacija vaših tražbina.

04
Financijsko izvješćivanje

Kombinacija analize operativnih i strategijskih izvedbi.

Osnovni principi

Naši osnovni principi rada:
01
Fokus na odnos.

Mi smo tvrtka sastavljena od profesionalaca koji su maksimalno predani svakom projektu. Odnos između naših timova i klijenata iznimno je važan za stvaranje gotovog rješenja koje zadovoljava potrebe klijenata. Tu smo za naše klijente od trenutka istraživanja ponude do implementacije rješenja.

02
Višenamjenski pristup.

Mnogo je složenih izazova s ​​kojima se današnje tvrtke suočavaju i ne mogu se riješiti jednim pristupom. Naš tim pruža prilagođenu stručnost iz više metoda koje zahtijevaju tehničko znanje iz različitih industrija.

03
Timski rad.

Suradnja s našim klijentima omogućuje nam učinkovitiju procjenu, predlaganje, implementaciju i praćenje rješenja. Prijenos znanja s naših timova na klijente važan je dio svakog rješenja.

04
Performanse.

Odgovarajući produktivni rezultati jedine su prihvaćene mjere na koje se oslanjamo. Popis uspješnih implementacijskih angažmana koji ispunjavaju ili premašuju očekivanja naših klijenata dokazuje našu predanost i predanost našim klijentima

Projektni menadžment

Transformišemo vaše poslovanje i strategije.
Pročitaj više

Obaveze prema dobavljačima

Produktivnije upravljanje novčanim tokovima.
Pročitaj više

Tražbine

Automatiziranje vaših tražbina.
Pročitaj više

Financijsko izvješćivanje

Kombinacija analize operativnih i strateških performansi.
Pročitaj više