Poslovna Administracija

Posvećena pružanju usluga računovodstva, obračuna plata, upravljanja projektima i financijskog konsaltinga. Naš tim kroz kontinurian, predan radi i analizu dobija najbolje rezultate za naše klijente.

HR Partners

Poslovna Administracija

Ekonomski razvoj doveo je do toga da Crna Gora postane zanimljiva destinacija za inozemne državljane koji se javljaju na oglase za poslove za koje su kadrovi u deficitu ili nepostojeći.

Od onih najbrojnijih, iz područja turizma i ugostiteljstva, do vrhunskih menadžera, od posla ih dijeli dozvola za privremeni boravak i rad. One mogu biti godišnje, sezonske i ugovorene, a po osnovi zapošljavanja, spajanja obitelji ili kupovine nekretnine.

Na sebe preuzimamo kompletnu pripremu dokumentacije i sve potrebne informacije kako bi vaš idealan kandidat imao što jednostavniji put od apliciranja do dobivanja dozvole za privremeni boravak i rad i što brže započeo radni odnos.

Akt o sistematizaciji je pravilnik o organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta. Ovaj dokument je neophodan svim ozbiljnim kompanijama. Njime se utvrđuje sistem koordinacije i kontrole rada, uvjetii, nivoi obrazovanja, zanimanja i broj izvršilaca za obavljanje poslova u skladu s potrebama procesa rada i opisi radnih mjesta.

Projektni menadžment

Transformišemo vaše poslovanje i strategije.
Pročitaj više

Obaveze prema dobavljačima

Produktivnije upravljanje novčanim tokovima.
Pročitaj više

Tražbine

Automatiziranje vaših tražbina.
Pročitaj više

Financijsko izvješćivanje

Kombinacija analize operativnih i strateških performansi.
Pročitaj više