fbpx

Upravljanje vremenom

Vrijeme je najvažniji resurs kojim raspolažemo. Sva naša postignuća, bilo da se tiču poslovnog ili privatnog života, direktno su povezana s tim na koji način i u koje svrhe trošimo vrijeme.
Kada počinjemo da razmišljamo o tome kako upotrebljavamo svoje vrijeme? Obično onda kad shvatimo da nam ponestaje i da nemamo vremena za sve do čega nam je stalo. Po pravilu, to se dešava sa prvim ozbiljnim zaposlenjem. Upravljanje vremenom nije talenat s kojim se rađate, ali postoje osobe koje su u tome bolje i one koje se stalno žale na manjak vremena.
Pripremite se na VRIJEME da će vam nedostajati VREMENA! Ne dozvolite da posao i karijera koju priželjkujete naruše vašu životnu ravnotežu. Naučite kako izdvojiti, sačuvati i upotrijebiti vrijeme za najvažnije stvari, a ne biti rob obaveza, žrtva frustracija i stresa. Pripremite se za dugu i uspješnu karijeru tokom koje ćete upravljati i ljudima. Prva stepenica i neprocjenjivo važan alat je efikasno upravljanje vremenom. Za efikasno upravljanje vremenom, neophodno je znati kako odrediti prioritetne obaveze i zadatke.

Na našem treningu ćete naučiti:

  • Najbolji način da definišete ciljeve
  • Kako da prepoznate prioritetne zadatke
  • Kako da produktivno rasporedite obaveze i vodite evidenciju o njima
  • Kako da racionalizujete potrošnju vremena i napravite značajne uštede
  • Kako da prepoznate sopstvene osobine koje utiču na upravljanje vremenom

Prijavite se na naš Newsletter

HR Partners

Facebook
LinkedIn
Instagram